kungen patiens

Kungen Patiens

Välkommen till vår sida om Kungen Patiens, en av de mest utmanande och roliga patiensvarianterna som finns. Kungen Patiens är en patiens som passar både nybörjare och erfarna spelare, och erbjuder timmar av underhållning. Med vår hjälp kan du lära dig spelets regler, utveckla dina färdigheter och vinna varje gång. Var inte rädd för att utmana dig själv med Kungen Patiens – prova nu och bli en patienskung!

Freecell är ett klassiskt spel

Kungen Patiens: Den ultimata utmaningen för patiensentusiaster

Kungen Patiens är en patiensvariant som erbjuder en utmaning för patiensentusiaster. Med komplexa regler och svåra utmaningar är Kungen Patiens det ultimata valet för den som älskar att spela patiens och vill utveckla sina färdigheter. Spelet är enkel att lära, men svårt att bemästra, och erbjuder timmar av underhållning.

Spelet är mycket likt andra patiensvarianter, men det finns en viktig skillnad. I Kungen Patiens, målet är att flytta alla kort från spelfältet till de fyra fälten i övre högra hörnet. Detta kan verka enkel, men det finns många regler och begränsningar som gör det svårt att lyckas.

För att flytta korten, måste du följa vissa regler. Till exempel, kan du endast flytta ett kort i taget, och det måste vara ett kort som är synligt på spelfältet. Du kan också bara flytta kort till fälten i övre högra hörnet om det har samma färg och är ett högre kort. Dessa regler gör det svårt att planera och utföra ett drag, och gör det svårt att vinna spelet.

Men det är inte allt. I Kungen Patiens, finns det också begränsningar för hur många gånger du kan flytta korten mellan fälten. Du måste vara väldigt strategisk för att hålla koll på detta och se till att du inte använder upp alla dina flyttningar innan du har vunnit spelet.

Men oroa dig inte, det finns också hjälpmedel för att hjälpa dig vinna spelet. Som exempel, du kan använda “undo” -funktionen för att ångra dina drag och prova något annat. Du kan också använda “hint” -funktionen för att få tips om vad du borde göra nästa.

Sammantaget är Kungen Patiens den ultimata utmaningen för patiensentusiaster. Med komplexa regler och svåra utmaningar ger spelet möjlighet till att utveckla dina färdigheter och få timmar av underhållning. Var inte rädd för att utmana dig själv och prova Kungen Patiens idag och se om du har vad som krävs för att bli en patienskung.

hur du spelar kungen patiens

Hur du spelar Kungen patiens

Kungen Patiens, även känd som Solitaire Freecell, är en patiensvariant som är en av de mest populära patientvarianterna i Sverige. För att spela spelet behöver du bara en dator eller mobiltelefon med en webbläsare och internetåtkomst. Följ dessa steg för att börja spela Kungen Patiens:

 

Läs vår guide

När du läst klart guiden kan du klicka här för att börja spela kungen patiens. Vi erbjuder såklart spelet gratis och du slipper massa jobbiga annonser och pop-ups då du alltid spelar utan reklam här på harpangratis.se.

Öppna spelet

Du kommer nu att se ett spelfält med kort på det som du kan börja spela med en gång.

Lär dig reglerna

Lär dig reglerna för spelet. Reglerna är enkla, men det är viktigt att förstå dem för att kunna vinna spelet. Målet är att flytta alla kort från spelfältet till de fyra fälten i övre högra hörnet.

Börja spela Kungen Patiens

Börja spela spelet. För att flytta korten måste du följa vissa regler. Du kan bara flytta ett kort i taget, och det måste vara ett kort som är synligt på spelfältet. Du kan också bara flytta kort till fälten i övre högra hörnet om det har samma färg och är ett högre kort.

Hur du spelar

I den övre högra delen av spelplanen hittar du fyra tomma rutor. Det är dessa som gör att patient Kungen skiljer sig från andra verisioner som t.ex Harpan eller Spindelharpan där du inte har dessa rutor. På engelska kallas dessa tomma rutor för Freecell (därifrån namnet Freecell på engelska) det vill säga “fria rutor”. Hit kan du flytta vilket kort du vill.

Tänk efter

Ha koll på begränsningarna för hur många gånger du kan flytta korten mellan fälten. Var väldigt strategisk och se till att du inte använder upp alla dina flyttningar innan du har vunnit spelet.

Hjälpmedel

Använd hjälpmedel som “undo” och “hint” för att hjälpa dig vinna spelet. “Undo” -funktionen låter dig ångra dina drag och prova något annat, medan “hint” -funktionen ger dig tips om vad du borde göra nästa.

Fira din seger!

Fira din seger när du lyckats flytta alla kort till de fyra fälten i övre högra hörnet. Du kan nu börja om och spela igen, eller prova en annan patiensvariant.

Sammantaget är Kungen Patiens en rolig och utmanande patiensvariant att spela. Med enkelhet att lära sig reglerna, men svårigheten att bemästra spelet gör det till en perfekt avkoppling efter en stressig dag.

kungen patiens regler

Kungen patiens regler

Reglerna för Kungen Patiens är enkla och lätta att förstå. Målet med spelet är att flytta alla kort från spelfältet till de fyra fälten i övre högra hörnet. För att göra detta måste du följa vissa regler.

Först och främst, kan du endast flytta ett kort i taget. Detta gör spelet mer utmanande eftersom det kräver mer planering och strategi. Du måste tänka på varje drag och hur det kan påverka resten av spelet.

När du flyttar ett kort till de fyra fälten i övre högra hörnet, måste det ha samma färg och vara ett högre kort än det kortet som redan finns där. Detta gör det svårt att vinna spelet eftersom du måste tänka på färg och nummer när du flyttar korten.

Det finns också en begränsning för hur många gånger du kan flytta korten mellan fälten. Du måste vara väldigt strategisk och se till att du inte använder upp alla dina flyttningar innan du har vunnit spelet.

Det finns också ett antal hjälpmedel som du kan använda för att hjälpa dig vinna spelet. Som exempel, “undo” -funktionen låter dig ångra dina drag och prova något annat. “hint” -funktionen ger dig tips om vad du borde göra nästa.

Sammantaget är reglerna för Kungen Patiens enkla och lätta att förstå, men det kräver lite tid att bemästra spelet. Målet är att flytta alla kort från spelfältet till de fyra fälten i övre högra hörnet, medan du följer reglerna om att endast flytta ett kort i taget, flytta kort med samma färg och högre nummer och ha begränsningar för antalet flyttningar. Använd hjälpmedel som undo och hint för att hjälpa dig vinna spelet.

bli bättre på patiens

Förbättra dina patiensfärdigheter med Kungen Patiens

Kungen Patiens är en patiensvariant som erbjuder en utmaning för patiensentusiaster. Med komplexa regler och svåra utmaningar är Kungen Patiens det perfekta valet för den som vill förbättra sina patiensfärdigheter. Spelet är enkel att lära men svårt att bemästra, och erbjuder timmar av underhållning.

Ett av de viktigaste sätten att förbättra dina patiensfärdigheter med Kungen Patiens är att lära dig reglerna och begränsningarna för spelet. För att flytta korten måste du följa vissa regler, som att endast flytta ett kort i taget och att kortet ska vara synligt på spelfältet. Du måste också följa begränsningarna för antalet flyttningar du kan göra mellan fälten. Ju mer du förstår reglerna, desto lättare blir det att planera och utföra dina drag.

En annan viktig faktor för att förbättra dina patiensfärdigheter är att lära dig att tänka strategiskt. I Kungen Patiens måste du tänka på varje drag och hur det kan påverka resten av spelet. Du bör försöka se flera drag framåt och planera hur du ska flytta korten för att nå målet. Detta kräver mycket tänkande och planering, och ökar dina färdigheter i problemlösning och strategi.

Ett annat bra sätt att förbättra dina patiensfärdigheter är att använda hjälpmedel som “undo” och “hint”. “Undo” -funktionen låter dig ångra dina drag och prova något annat, medan “hint” -funktionen ger dig tips om vad du borde göra nästa. Dessa hjälpmedel kan hjälpa dig att få en bättre förståelse för spelet och lära dig hur du ska tänka strategiskt.

Det är också viktigt att spela spelet ofta för att förbättra dina patiensfärdigheter. Ju mer du spelar, desto mer erfarenhet och kunskap får du om spelet. Du kan också prova att spela spelet på olika svårighetsgrader för att utmana dig själv och förbättra dina färdigheter.

För att summera, Kungen Patiens är ett utmärkt val för den som vill förbättra sina patiensfärdigheter. Spelet erbjuder komplexa regler och svåra utmaningar, och kräver tänkande och planering. Genom att lära dig reglerna och begränsningarna, tänka strategiskt och använda hjälpmedel, samt spela spelet ofta kan du förbättra dina patiensfärdigheter. Så ge det ett försök och se om du har vad som krävs för att bli en patiensmästare med Kungen Patiens.

ett enkelt spel att lära

Kungen: Enkel att lära, svår att bemästra

Kungen Patiens är en patiensvariant som är enkel att lära, men svår att bemästra. Spelet är enkel att sätta sig in i och lära sig reglerna, men det kräver mycket tänkande och planering för att vinna. Det är ett perfekt val för den som är nybörjare och vill lära sig att spela patiens eller för den som är mer erfaren och söker en utmaning.

Det som gör Kungen Patiens svårt att bemästra är de komplexa reglerna och begränsningarna för spelet. För att flytta korten måste du följa vissa regler, som att endast flytta ett kort i taget och att kortet ska vara synligt på spelfältet. Du måste också följa begränsningarna för antalet flyttningar du kan göra mellan fälten. Dessa regler och begränsningar gör det svårt att vinna spelet och kräver mycket tänkande och planering.

Ett annat sätt Kungen Patiens är svår att bemästra är det faktum att det kräver mycket strategi och problemlösning. Du måste tänka på varje drag och hur det kan påverka resten av spelet. Du måste planera hur du ska flytta korten för att nå målet. Detta kräver mycket tänkande och planering, och ökar dina färdigheter i problemlösning och strategi.

Så om du är på jakt efter en utmaning och vill förbättra dina patiensfärdigheter, är Kungen Patiens det perfekta spelet för dig. Det är enkel att lära, men svår att bemästra. Du kan lära dig reglerna och begränsningarna, tänka strategiskt och använda hjälpmedel för att förbättra dina patiensfärdigheter. Så ge det ett försök och se om du har vad som krävs för att bli en patiensmästare med Kungen Patiens.

Perfekt avkoppling

Patiens: En perfekt avkoppling efter en stressig dag

Kungen Patiens är det perfekta spelet för den som söker en avkopplande aktivitet efter en stressig dag. Det är ett patiensspel som kräver tänkande och planering, men samtidigt är det avkopplande eftersom det ger en chans att fokusera på något annat än vardagens stress och problem.

Spelet är enkel att sätta sig in i och lära sig reglerna, men det kräver mycket tänkande och planering för att vinna. Detta gör det till en perfekt aktivitet för att distrahera och koppla av efter en stressig dag. Spelet kräver inte någon speciell förmåga eller kunskap för att kunna spela, så det är lätt att komma igång med att spela.

Dessutom är Kungen Patiens ett roligt sätt att öka fokus och koncentration. Det hjälper dig att fokusera på spelet istället för att tänka på vardagens problem och stress. Detta kan hjälpa till att minska stress och ge en känsla av avkoppling.

Sammantaget är Kungen Patiens ett perfekt val för den som söker en avkopplande aktivitet efter en stressig dag. Det är enkel att lära sig, kräver tänkande och planering och hjälper dig att fokusera på något annat än vardagens stress och problem. Det kan hjälpa till att minska stress och ge en känsla av avkoppling. Så ge det ett försök och se om Kungen Patiens kan hjälpa dig att koppla av efter en stressig dag.

En patiens som passar alla

En klassisk favorit för alla åldrar

Kungen Patiens är en patiensvariant som är en klassisk favorit för alla åldrar. Spelet är enkel att lära, men svårt att bemästra, och erbjuder timmar av underhållning. Det är en perfekt aktivitet för både unga och gamla, och kan spelas av alla oavsett ålder eller erfarenhet.

En av de största fördelarna med Kungen Patiens är att det är ett spel som kan spelas av alla. Det är inte bara för vuxna eller för barn, utan det passar alla åldrar. Det är en aktivitet som kan spelas tillsammans med familj och vänner, eller ensam för att få lite avkoppling efter en stressig dag.

Spelet kräver inte någon speciell förmåga eller kunskap för att kunna spela. Reglerna är enkla och lätta att förstå, så även om du aldrig har spelat patiens förut kan du lätt lära dig spelet. Det gör det till ett perfekt val för nybörjare som vill lära sig att spela patiens.

Kungen Patiens är också ett bra val för de som vill utveckla sina problemlösningsförmågor och minne. Spelet kräver att man tänker strategiskt och planerar sina drag, så det hjälper till att träna hjärnan. Dessutom är det ett roligt sätt att öka fokus och koncentration, och det kan också hjälpa till att minska stress.

För äldre personer är Kungen Patiens också ett bra val, eftersom det är ett roligt och avkopplande sätt att hålla hjärnan aktiv. Det hjälper till att förbättra minnet och problemlösningsförmågorna, och kan också hjälpa till att minska tristess och ensamhet.

Sammantaget är Kungen Patiens en klassisk favorit för alla åldrar. Det är ett enkelt spel som kan spelas av alla, och erbjuder timmar av underhållning. Det hjälper till att träna problemlösningsförmågorna och minnet, och kan också hjälpa till att minska stress. Så om du letar efter en rolig aktivitet att dela med familj och vänner eller en avkoppling efter en stressig dag, prova Kungen Patiens idag.

Bli en patiens kung

Bli en patienskung med Kungen Patiens – prova nu!

Drömmer du om att bli en patienskung? Då är Kungen Patiens det perfekta spelet för dig. Detta patiensspel erbjuder en utmaning för patiensentusiaster och kräver tänkande och planering för att vinna. Med Kungen Patiens kan du förbättra dina patiensfärdigheter och klättra uppåt i patiensranken.

Det som gör Kungen Patiens unikt är dess komplexa regler och svåra utmaningar. För att vinna spelet måste du följa reglerna och begränsningarna, och tänka strategiskt för att flytta korten på rätt sätt. Detta kräver mycket tänkande och planering och gör spelet svårt att bemästra.

Men oroa dig inte, Kungen Patiens är enkel att lära sig och det finns hjälpmedel som “undo” och “hint” tillgängliga för att hjälpa dig att vinna spelet. Ju mer du spelar, desto mer erfarenhet och kunskap får du om spelet och desto bättre blir dina patiensfärdigheter.

Så vad väntar du på? Prova Kungen Patiens nu och ta första steget mot att bli en patienskung. Med lite tålamod, tänkande och planering kan du vinna spelet och förbättra dina patiensfärdigheter.

Kungen patiens faq

Kungen Patiens FAQ

Sist men inte minst har vi vår Kungen Patiens FAQ-sida. Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om spelet. Lär dig mer om regler, svårighetsgrader, hjälpmedel och mycket mer. Vi hoppas att denna FAQ-del kommer att hjälpa dig att få en bättre förståelse för spelet och förbättra dina patiensfärdigheter.

 • Vad är Kungen Patiens?

  Kungen Patiens är en patiensvariant som erbjuder en utmaning för patiensentusiaster. Med komplexa regler och svåra utmaningar är Kungen Patiens ett perfekt val för den som vill förbättra sina patiensfärdigheter.

 • Hur spelar man Kungen Patiens?
  För att spela Kungen Patiens måste du följa vissa regler och begränsningar. Du måste flytta korten en och en och följa begränsningarna för antalet flyttningar du kan göra mellan fälten. Du måste också tänka strategiskt och planera dina drag för att vinna spelet.

 • Kan någon spela Kungen Patiens?
  Ja, Kungen Patiens är lätt att lära och kan spelas av personer i alla åldrar. Det kräver inte någon speciell förmåga eller kunskap för att kunna spela.

 • Finns det några hjälpmedel i Kungen Patiens?
  Ja, det finns hjälpmedel som “undo” och “hint” tillgängliga i Kungen Patiens. “Undo” -funktionen låter dig ångra dina drag och prova något annat, medan “hint” -funktionen ger dig tips om vad du borde göra nästa.

 • Hur kan jag förbättra mina patiensfärdigheter med Kungen Patiens?
  För att förbättra dina patiensfärdigheter med Kungen Patiens bör du lära dig reglerna och begränsningarna för spelet, tänka strategiskt, använda hjälpmedel och spela spelet ofta. Genom att göra detta kan du öka din erfarenhet och färdigheter i spelet.ntent

 • Hur svårt är Kungen Patiens?
  Kungen Patiens kan vara svårt beroende på din erfarenhet och färdigheter i patiensspel. Reglerna och begränsningarna är komplexa och kräver tänkande och planering, men spelet erbjuder också hjälpmedel som “undo” och “hint” för att hjälpa till att göra det lättare att spela.

 • Kan jag spela Kungen Patiens på min mobiltelefon eller surfplatta?
  Ja, Kungen Patiens är tillgängligt som en mobilapp som kan laddas ner och spelas på både iOS och Android-enheter.

 • Finns det flera nivåer i Kungen Patiens?
  Ja, Kungen Patiens har flera nivåer av svårighet att välja mellan, så du kan välja en svårighetsgrad som passar dig. Ju svårare nivån är, desto svårare blir spelet.Toggle Content

 • Kan jag spela Kungen Patiens online med andra spelare?
  Ja, det finns onlineversioner av Kungen Patiens där du kan spela mot andra spelare. Detta ger en extra utmaning och gör spelet mer socialt.

 • Finns det något sätt att spara min progression i Kungen Patiens?
  Ja, det finns alternativ för att spara din progression i Kungen Patiens, så du kan fortsätta där du slutade vid senaste spelet. Du kan också dela dina resultat och utmana andra spelare.